Sitotisk Offset tisk Digitalni tisk Tisk na tekstil CNC izrezi Grafično oblikovanje

Digitalni tisk

Digitalno tiskanje je najhitrejša oblika izdelave različnih večbarvnih ali črno-belih tiskovin. Poleg tega, je tudi ena izmed najugodnejših oblik tiska pri manjših nakladah. Pri digitalnem tisku namreč odpadejo zamudne priprave, saj se pričetek dela izvede neposredno iz računalnika oziroma datoteke.

Glede na potrebe, uporabljamo 3 različne načine digitalnega tiska in sicer tisk s suhimi tonerji, solventni tisk ter Eco UV tisk.

Tiskamo lahko na različne materiale v rolah in polah, prav tako pa nudimo tudi možnost potiska trdnih ploskovnih materialov (npr. aluminij, akril, Forex plošče, Komatex plošče, les,...).

S pomočjo omenjenih barvnih digitalnih tehnologij tiska, vam lahko izdelamo široko paleto kvalitetnih in estetsko dovršenih izdelkov po vaših željah:

Zelo zanimiva in nova v naši ponudbi je kombinacija UV flatbed tiskalnika ter CNC rezalnika. Z njima lahko namreč ustvarjamo izdelke različnih oblik, ki so pravi lovilci pogledov in zato zelo primerni za oglaševalske akcije, sejme, razstave, muzeje, ipd.

Hitro in fleksibilno z izjemnim vizualnim učinkom
Vse pravice pridržane © 2017 JUPITER mediji d.o.o.
Izdelava spletnih strani www.intuitiva.si